GREVENIOTISA
EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λαθρομετανάστες βρέθηκαν κρυμμένοι σε φορτηγό με καρπούζια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλη επιχείρηση στήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, με την συνδρομή της Τροχαίας Μετσόβου, μετά από καταγγελία οδηγού νταλίκας.

Ο οδηγός, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, φέρεται να άκουσε φωνές από την καρότσα του φορτηγού, που μετέφερε καρπούζια και αμέσως αντιλήφθηκε πως πρόκειται για λαθρεπιβάτες.

Οι άντρες της αστυνομίας που έσπευσαν στην περιοχή, εντόπισαν την νταλίκα στην Εγνατία οδό, στο ύψος των διοδίων Μαλακασίου και όπως διαπίστωσαν στην καρότσα του φορτηγού ήταν όντως επιβιβασμένοι τρεις λαθρομετανάστες, νεαρής ηλικίας.

Αυτή την ώρα μεταφέρονται στο ΑΤ Καλαμπάκας για να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς να αποκλείουν τυχόν εμπλοκή του οδηγού της νταλίκας.

Related posts

Το νέο ωράριο λειτουργίας φαρμακείων στα Γρεβενά

User1

ΕΟΔΥ: 1.918 νέα κρούσματα-54 θάνατοι- 626 οι διασωληνωμένοι

user2

ΕΟΔΥ: 1.514 νέα κρούσματα, 41 νεκροί και 674 διασωληνωμένοι

User1

Leave a Comment