GREVENIOTISA
EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με το Διοικητή του ΟΑΕΔ για προγράμματα στήριξης των ανέργων

Δελτίο Τύπου

Τη στήριξη των ανέργων του κλάδου της γούνας σε Καστοριά και Βόιο, καθώς και ένα συνολικό σχέδιο στήριξης των επιχειρήσεων στη Δυτική Μακεδονία, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος  Κασαπίδης,  από το Διοικητή του ΟΑΕΔ  κ. Πρωτοψάλτη Σπύρο.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Διοικητή του ΟΑΕΔ, στις 03/09/2020, ο κ. Κασαπίδης επεσήμανε την οικτρή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος της γούνας, ο οποίος πλήττεται σε πρωτόγνωρο βαθμό.

Εξαιτίας της κατάστασης αυτής, ο Περιφερειάρχης τόνισε την αναγκαιότητα σχεδιασμού ενός ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης της γούνας, στα πρότυπα προγενέστερου που είχε εκπονηθεί πάλι από τον ΟΑΕΔ.

Ομοίως και συνολικά για την ανεργία στη Δυτική Μακεδονία, ο κ. Κασαπίδης, ζήτησε με έμφαση την ενίσχυση των ανέργων μέσω της στήριξης των επιχειρήσεων, για την πρόσληψη ανέργων με πλήρη κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών από τον ΟΑΕΔ, κατά τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού.

Related posts

Κατηγορηματική η Κεραμέως για τη λειτουργία των σχολείων

user2

Συνάντηση του Δημάρχου Δεσκάτης με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων

user

Σταθερή η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

User1

Leave a Comment