GREVENIOTISA
EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε χθες σε σούπερ μάρκετ των Τρικάλων

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε σε σούπερ μάρκετ της πόλης και συνελήφθη, χθες (19-09-2020) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, ένα άτομο.

Επιπλέον, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ακόμη συνεργών του.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα, ο συλληφθείς και ένας ακόμη συνεργός του, εισήλθαν σε υπόγειο σούπερ μάρκετ και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος ημεδαπής που προσπάθησε να τους εμποδίσει κατά τη διάρρηξη συρταριού όπου φυλάσσονταν οι εισπράξεις, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (3.100) ευρώ.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε όχημα όπου τους ανέμενε ο άλλος συνεργός.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ενός από τους δράστες της ληστείας, επιβιβαζόμενο σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και τη σύλληψή του.

Το όχημα του δράστη και το χρηματικό ποσό των (1.615) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.  

Related posts

Κοζάνη: Κάλεσμα του Δήμου για την προστασία των αδέσποτων από το κρύο

User1

Mέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση ΕΝΦΙΑ

user2

ΕΟΔΥ: 320 νέα κρούσματα και 19 νεκροί- 322 διασωληνωμένοι

User1

Leave a Comment